Acasa | Revista Pici | Comenzi | Fotomodel | Expozitie | Contact Concurs | Inscriere | Intra ca membru  

Juniorii sunt mari bucatariPrimul show culinar cu "bucatari”-copii a fost lansat, in Romania, de Antena 1: Junior Chef se difuzeaza – de pe 10 martie – in fiecare zi de luni, incepand cu ora 20,30.


Copyright Mihai Stetcu, Antena 1La castingul organizat in intreaga tara de echipa "Junior Chef” au participat peste 1500 de copii, cu totii talentati in domeniul gastronomiei. Cei mai buni dintre acestia s-au prezentat deja in fata juriului format din Anca Lungu, Horia Virlan si Marius Vizante. Prezinta Observatorul orei 19 din weekend, iar in timpul liber este Printesa Polonic. Anca Lungu este pasionata de bucatarie, impartasindu-si ideile pe blog. De-a lungul timpului a gatit alaturi de nume mari din gastronomia nationala si internationala si s-a implicat in numeroase evenimente caritabile.
Iubeste foarte mult copiii si, alaturi de sotul sau, Stefan, asteapta cu mare nerabdare sa devina parintii fetitei care va purta numele Natalia Adriana. "Ma bucur mult ca fac parte din juriul «Junior Chef», ca am ocazia sa cunosc copii foarte - foarte talentati, foarte frumosi, care chiar ne-au uimit cu ceea ce stiu sa faca la 9, 10 sau 11 ani. Nu o sa fiu nici drastica, nici dura, pentru ca eu nu sunt asa. N-as dormi toata noaptea stiind ca un copil plange din cauza mea!” – a marturisit Anca.

Si pentru maestrul bucatar Horia Virlan experienta la masa juriului este o premiera: "Mi s-a parut extrem de interesanta aceasta propunere, de a participa la «Junior Chef». Iubesc copiii si mi-a placut in mod special faptul ca in show va fi vorba, in egala masura, despre competitie, umor, sinceritate, buna dispozitie. Nu va trebui sa indeplinesc vreun rol, ci voi fi eu insumi, Horia Virlan”, spune juratul.


Adevarata surpriza a fost insa aparitia lui Marius Vizante, unul dintre cei mai cunoscuti si mai indragiti actori romani. Întrebat cum considera aceasta experienta, Marius a recunoscut ca a analizat minutios situatia si a decis ca va fi personajul misterios din juriul "Junior Chef”: "Cand rau, cand bun, ca sa se intrebe lumea «pan’ la urma cum e asta?». Am acceptat acest proiect din mai multe motive, care trebuie enumerate aleator: 1. Îmi plac copiii, 2. Îmi place mancarea, 3. Îmi place sa gatesc, 4. Îmi place televiziunea si 5. Îmi place succesul”.


Sursa imagine: Mihai Stetcu, Antena1


POTI MERGE
GRATIS LA
DISNEYLAND
TAINELE SPORTULUI MINTII TAINELE
SPORTULUI
MINTII
SCOALA
DE FOTBAL
PENTRU COPII
TORTURI
PENTRU
ANIVERSARI
Copyright Editura IMPRIMA Conditii si drepturi de autor

Online: 3 utilizatori
Membri: