Acasa | Revista Pici | Comenzi | Fotomodel | Expozitie | Contact Concurs | Inscriere | Intra ca membru  

Lectii de muzica pentru copii la Scoala de Vara Boem ClubBoem Club, primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si pentru orice nivel de pregatire muzicala, vine in aceasta vara in intampinarea copiilor si a adultilor, prin oferirea unui program special ce consta in lectii individuale si personalizate de muzica la Scoala de Vara Boem Club..

Asadar, incepand cu luna iunie, Boem Club a demarat cursurile la Scoala de Vara Boem Club, cand, pe langa lectiile clasice de muzica, cursantii au optat pentru inceperea si finalizarea unuia dintre modulele incepatori, intermediari sau avansati.

Lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club se vor finaliza cu o auditie interna, pe data de 10 septembrie 2011, in urma careia cei care vor fi absolvit unul dintre module vor primi diploma Boem Club de absolvire a modulului respectiv. Cursurile sunt individuale si personalizate, asadar inscrierile se pot face oricand, putandu-se opta pentru urmatoarele module: lectii de vioara, lectii de pian, lectii de chitara, lectii de violoncel si lectii de canto. Durata programului Scolii de Vara este de minim o luna de zile, iar frecventa minima este de doua lectii pe saptamana. Pe langa lectiile de muzica, copiii pot participa in cuantumul lectiilor de instrument/canto, in fiecare saptamana, la workshop-urile de istoria muzicii, teoria muzicii si cor.

Noutatea programului de vara consta in identificarea nivelului muzical al cursantilor, in scopul de a oferi informatiile muzicale potrivite si de a adapta metoda de lucru in functie de preferintele si aptitudinile fiecarui copil. Personalizarea lectiilor este esentiala, deoarece pe langa aspectele educationale dorim ca aceia care ne trec pragul sa aiba parte de momente placute, relaxante, captivante.

Participarea la Scoala de Vara aduce toate beneficiile lectiilor de muzica oferite de catre Boem Club pe parcursul anului, la care se adauga, bineinteles, avantajul de a putea acorda mai mult timp insusirii cunostintelor muzicale, pentru ca in aceasta perioada copiii au mai mult timp liber la dispozitie.

Boem Club se adreseaza, de asemenea, copiilor prescolari, prin oferirea unor cursuri special concepute pentru cei mici: educatie muzicala pentru prescolari.

Cursurile de educatie muzicala au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani si ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile muzicale, puterea de concentrare, memoria, sensibilitatea, gandirea abstracta, limbajul si aptitudinile de comunicare cu ceilalti copii. Astfel, copiii vor avea ocazia sa experimenteze si sa exploreze muzica, dobandind treptat cunostintele fundamentale despre muzica si cantatul la unul sau mai multe instrumente.

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari reprezinta o alternativa excelenta de petrecere a timpului liber in scop educativ, intr-o locatie centrala, accesibila din orice zona a Bucurestiului, un mediu curat, prietenos, o echipa tanara si dinamica, formata din profesionisti, toti absolventi de Conservator.

Cei interesati de lectiile de muzica, instrument, voce sau educatie muzicala, parinti sau copii, pot contacta Boem Club prin e-mail: office@boemclub.ro, la numarul de telefon 0760 689 422 (0760 MUZICA) sau la sediul Boem Club din strada Negoiu, nr. 11, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia - Bd. Decebal).


POTI MERGE
GRATIS LA
DISNEYLAND
TAINELE SPORTULUI MINTII TAINELE
SPORTULUI
MINTII
SCOALA
DE FOTBAL
PENTRU COPII
TORTURI
PENTRU
ANIVERSARI
Copyright Editura IMPRIMA Conditii si drepturi de autor

Online: 4 utilizatori
Membri: