Acasa | Revista Pici | Comenzi | Fotomodel | Expozitie | Contact Concurs | Inscriere | Intra ca membru  

Incredibilii


Materialul de fata a fost scris de realizatorii site-ului www.NordExpres.roLumea povestilor este plina de eroi pozitivi. Fie ca au spade sau baghete magice, calatoresc pe corabii sau pe covoare zburatoare, eroii povestilor nemuritoare au fost mereu foarte indragiti, deoarece sunt buni, puternici si ii apara mereu pe cei neajutorati.


Dar ce-ati zice daca eroii ar fi chiar acum printre noi? Cum ar fi sa ii intalnim pe strada, sa ii salutam si sa ii simtim aproape atunci cand suntem in pericol? I-am aprecia, oare, la fel de mult? Le-am multumi suficient pentru tot binele pe care il fac?

Filmul Incredibilii este o poveste animata, ce porneste de la fictiunea ca exista astfel de supereroi in carne si oase, ca ei sunt iubiti, adorati si luati drept model. Colaborand direct cu politia, eroii nostri reusesc sa rezolve situatii ce par fara iesire, salveaza zilnic de la moarte oameni si ajuta la evitarea catastrofelor. Dotati cu puteri deosebite, ei beneficiaza de increderea autoritatilor si duc astfel o viata fericita, facand zilnic ceea ce le place: prind infractori si ii opresc sa faca rau. Dar se pare ca acest lucru devine insuficient, societatea fiind pe zi ce trece tot mai nemultumita de ceea ce fac si de costurile muncii lor. In mod nedrept, eroii nostri sunt nevoiti sa isi intrerupa activitatea si sa se retraga intr-un con de umbra, interzicandu-li-se sa mai apara in societate si sa se mai foloseasca de puterile lor deosebite.

Acest moment este pentru Bob (Dl. Incredible) si Helen (Fata Elastic) un punct de cotitura in viata, ei fiind nevoiti sa traiasca intr-o permanenta incordare pentru a-si ascunde puterile. Iar lucrurile se complica atunci cand si copiii lor, Violet si Dash, se dovedesc a fi inzestrati, de asemenea, cu puteri deosebite. Nevoit sa isi ascunda identitatea, Bob lucreaza in diverse domenii, insa nu mai este fericit ca in zilele de odinioara. Mai mult, datorita sufletului sau bun, Bob isi depaseste de multe ori atributiile de serviciu si incalca interesul firmei, cautand sa ii ajute pe oameni sa treaca peste greutati; fapt ce nu este deloc apreciat de sefii sai. Dat afara de la serviciu, Bob cauta sa o protejeze pe Helen de problemele vietii cotidiene si se adanceste - din greseala in greseala - in situatii tot mai periculoase, ajungand pana la urma sa cada in capcana unui fost fan al sau, Buddy, devenit un infractor periculos, alaturi de puternica sa organizatie.

Iubirea pentru Bob o face pe Helen sa renunte si ea la viata sa de om normal si sa intre, alaturi de doi dintre copiii ei, intr-o aventura extraordinara, avand ca scop salvarea lui Bob. Misiunea lor se transforma, insa, in una de salvare a omenirii si de lupta contra intregii masinarii concepute de Buddy. Si, din fericire, eroii nostri sunt ajutati si de bunii lor prieteni: Frozone, Edna si chiar Mirage, colaboratoarea lui Buddy. Insule exotice, locuri ascunse, roboti puternici, rachete si o lupta dintre bine si rau - toate acestea contribuie la reusita unui film relaxant si amuzant.

Primind si o nominalizare la premiul Oscar, Incredibilii reprezinta un adevarat succes, un film de animatie care a captivat spectatori de toate varstele. Combinand atmosfera filmelor Superman cu multe elemente moderne si o animatie deosebita, compania Pixar Animation Studios a reusit - in anul 2004 - sa dea viata unor personaje care cu siguranta vor ramane si pe gustul generatiilor viitoare, supereroi care ii vor face pe copii sa viseze.

Cati dintre noi nu ne-am dorit puteri supranaturale? Cati dintre noi nu am intalnit pe strada, insa, oameni obisnuiti, care, prin faptele lor bune, au devenit supereroi in ochii celor ajutati? I-am apreciat, oare, mereu pe acesti oameni? Filmul Incredibilii ne aduce un mesaj dublu. In primul rand, trebuie sa apreciem intotdeauna faptele bune ale celor din jurul nostru, care, poate, pentru a le intreprinde, fac sacrificii si eforturi deosebite. In al doilea rand, filmul Incredibilii ne indeamna sa incercam intodeauna sa ne urmam talentul, sa cautam mereu sa facem ceea ce ne place si sa fim tot timpul foarte buni in ceea ce facem.


POTI MERGE
GRATIS LA
DISNEYLAND
TAINELE SPORTULUI MINTII TAINELE
SPORTULUI
MINTII
SCOALA
DE FOTBAL
PENTRU COPII
TORTURI
PENTRU
ANIVERSARI
Copyright Editura IMPRIMA Conditii si drepturi de autor

Online: 3 utilizatori
Membri: