Acasa | Revista Pici | Comenzi | Fotomodel | Expozitie | Contact Concurs | Inscriere | Intra ca membru  

Regulamentul forumului

Inainte de a introduce o replica pentru forum, va rugam sa cititi cele cateva reguli care trebuie respectate absolut de oricine doreste sa se inscrie in discutii. Nu uitati, in primul rand, ca suntem aici pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a discuta despre subiecte care ne intereseaza pe toti, pentru a deveni prieteni. Asa ca, respectati-i pe ceilalti, daca vreti sa fiti respectati. Si, in particular, respectati urmatoarele reguli:

1. Nu folositi cuvinte dure, obscene sau comentarii discriminatorii (cu raportari la rasa, varsta, sexul sau categoria sociala specifice unei anumite persoane). Si, mai ales, nu uitati ca pe acest forum sunt vizitatori preponderent minori, dintre care multi au chiar sub 12 ani!

2. Pentru a nu afecta gradul de interes al forumului, inainte de a scrie ceva, verificati daca ceea ce doriti sa scrieti nu a fost deja discutat. Daca il gasiti discutat, puteti sa adaugati un raspuns la el, precizand numele de membru caruia i se adreseaza acea replica.

3. Nu sunt permise in nici un fel reclama la alte site-uri, produse, sau orice alt tip de mesaj promotional sau publicitar. Cei interesati de publicitate pe site-ul nostru sunt invitati sa ne contacteze pentru detalii despre ofertele noastre.

4. Mesajele, titlurile, semnaturile si numele de membru trebuie sa nu aiba nici cea mai mica tenta antisemita, rasista, pornografica, imorala. Nu este permisa includerea link-urilor in mesaj, nume, semnatura sau titlu.

5. Pentru a vedea ce mesaje noi au fost introduse, atunci cand deja sunteti pe forum (pentru Refresh), apasati linkul Refresh [click]

6. Clonele sunt interzise. Intelegem prin clona un user care este deja inregistrat cu un nume de membru, dar care - din anumite motive - isi mai face inca unul sau mai multe conturi pe forum, cu scopul clar de a posta sub mai multe identitati. Descoperirea unor astfel de clone atrage dupa sine stergerea lor si interzicerea userului care le-a generat. Daca uitati parola, anuntati-ne si vom rezolva problema.

7. Nu este permis abuzul de emoticoane. Nu este permisa introducerea consecutiva a doua mesaje care sa contina doar emoticoane, fara text.

8. Nu este permisa asumarea calitatii de administrator sau moderator al acestui forum de catre utilizatorii carora nu le-a fost acordata aceasta calitate de administratorii forumului.

9. Incalcarea oricareia dintre regulile de mai sus conduce automat la interzicerea accesului pentru utilizatorul-membru care nu a inteles sa le respecte. In plus, va reamintim ca odata cu inscrierea ca membru ne-ati furnizat despre voi niste informatii verificabile, dar mai ales ca actualele posibilitati tehnice ne permit sa va identificam in cazul savarsirii unor abateri grave cu ajutorul IP-ului. Ceea ce speram ca nu va fi cazul!

----------
Pe parcursul dezvoltarii forumului, alte reguli noi vor mai fi introduse, deci ar fi indicat sa recititi periodic acest text introductiv.

Inapoi la forumPOTI MERGE
GRATIS LA
DISNEYLAND
TAINELE SPORTULUI MINTII TAINELE
SPORTULUI
MINTII
SCOALA
DE FOTBAL
PENTRU COPII
TORTURI
PENTRU
ANIVERSARI
Copyright Editura IMPRIMA Conditii si drepturi de autor

Online: 4 utilizatori
Membri: